Antena Căutare

Xtra Factor: Ioan Man - intre Cheloo si iubită

Ioan Man a vorbit deschis despre "mentorul Cheloo". Dupa ce, in a doua Gala Live, rapperul recunoscuse ca "discutiile noastre sunt ciudate dar ma bucur ca tragi singur concluziile".

Ioan Man a vorbit deschis despre "mentorul Cheloo".

Dupa ce, in a doua Gala Live, rapperul a recunoscut ca " Ioan Man stie sa asculte. Stii bine ca eu am cele mai ciudate si nelalocul lor observatii si discutiile noastre sunt ciudate dar imi place ca tragi concluziile pe care mi le doresc eu si asculti ceea ce iti spun chiar daca nu e mereu ce vrei tu sa auzi".

Replica lui Ioan a venit rapid: "Cheloo este un om sincer, nici nu am nevoie de menajamente. Eu am venit la X Factor pentru a fi tratat egal! Pentru mine Cheloo a insemnat si inseamna un pas spre maturitate. Este un om care iti spune ceea ce iti spune numai si numai pentru binele tau! Cel putin asa gandesc eu!"

De ce Cheloo il numeste "un hot, un caracter insalubru", metaforic vorbind...si cum arata iubita lui Ioan, vedeti in filmuletul de mai sus: "ea in calitate de fan, m-a urmarit peste tot..."

Xtra Factor - "ce faci, fratioare, Tudor Turcu?" Ce nu ai vazut la TV sau "nu sunteti normali!"... Xtra Factor: Nati Selegean - "nu plange, ca daca plangi mata, plang si eu!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x