Antena Căutare

Zapo, rapper-ul care l-a impresionat pe Cheloo! "Versurile sunt excelente!"

El e Zapo, un baiat de treaba. E indraznet, sincer, placut. Cu o sapca intoarsa, un mers leganat si niste versuri pline de talc vrea sa schimbe lumea. Iar Cheloo ii devine aliat!

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 </xml>El e Zapo, un baiat de treaba. E indraznet, sincer, placut. Cu o sapca intoarsa, un mers leganat si niste versuri pline de talc vrea sa schimbe lumea. Iar Cheloo ii devine aliat!

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 </xml>

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style>

Pana sa-l “cucereasca” pe cel mai dur dintre jurati, rapperul, in varsta de 19 ani, trece printr-o proba haioasa. Fara sa vrea, Delia anticipeaza ceva probleme de respiratie si ii face antrenamentul inainte de a canta. Provocarea suna asa: “Pe casa lui Gologovisteanu sunt zece pui de cocostarci cu cocostarcioaice la un loc”. Prea greu de imitat, in sala se aud rasete. Trece la alt exercitiu de dictie: “Capac cu cupa, cupa cu capac”. Aici, tanarul o nimereste, dar nu exceleaza. Cheloo ii sare in ajutor si cere de la productie, in gluma, un ciocan si o perna pentru a o astampara pe "Dilia".

Mihai Zapoveanu, pe numele din buletin, se lasa inspirat, in melodiile sale, de realitate si de generatia copiilor cu telefoane, care, zice el, ne trage in jos. Cheloo e total de acord: "Planeta Pamant se duce de rapa". Mesajul pe care vrea sa-l comunice este scurt si la obiect: "Fara telefoane mobile si sa citim cat mai multe carti". Are un punct comun cu Cheloo, iar cei doi isi etaleaza, mandri, telefoanele "vintage". Ce-i drept, nu mai e nimeni ca ei...

Urmeaza sa cante. De fapt, face rap. Cam gafait. Bittman si Delia sunt deranjati de acest aspect, in schimb Cheloo il incurajeaza, facandu-i semn sa o ia mai usor. "Nu mai tipa atat de tare, in rest, versurile sunt excelente", dar vine si explicatia tanarului inimos: "Am vrut sa inteleaga publicul ce am de zis si sa fiu mai raspicat, ca sa le ajunga la urechi, si sa inteleaga ca trebuie sa ne schimbam". Apoi, juratul ii raspunde: "E adevarat, dar a fost la 120 la suta!".

Dupa atata efort depus si atat de multa indarjire in a transmite un mesaj important catre natiune, Zapo merita sa treaca mai departe! Asadar, trei de "DA" pentru baiatul care viseaza sa schimbe lumea!

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style> Moment istoric la X Factor! Cheloo scoate la lumina un stramos al smartphone-urilor!... Memoriile unui chel: Ion Stefan Catalin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x