Antena Căutare

Zoli, concurentul care l-a scos din sala pe Cheloo, a primit verdictul. Cu Cheloo in sala! Vine sau nu in Bootcamp?

Zoli si Cheloo au fost pe buzele tuturor. Zoli, pustul de 18 ani de la Cluj. Cu plete si aer de rocker. Care canta in aer liber si isi castiga o paine. Cheloo, cel mai intransigent jurat X Factor. Enervat la culme de atitudinea pustiului, juratul a parasit sala. A iesit ca din pusca, cu ochii sticlind de furie. In afara salii de auditie, juratul promite ca “o sa il vanez ca pe un soarece!”

Zoli si Cheloo au fost pe buzele tuturor. Zoli, pustul de 18 ani de la Cluj. Cu plete si aer de rocker. Care canta in aer liber (chiar si manele) si isi castiga o paine. Cheloo, cel mai intransigent jurat X Factor.

Enervat la culme de atitudinea pustiului, juratul a parasit sala. A iesit ca din pusca, cu ochii sticlind de furie. In afara salii de auditie, juratul promite ca “o sa il vanez ca pe un soarece!” Prima parte a confruntarii o vedeti aici.

Ia bagaaa o maneaaaaaa!

Intre timp, fata in fata cu Zoli, jurata Delia decide: “pai cred ca e ok. Putem sa ne facem de cap! Bagaaaa o maneaaaaaaa!”

Din acelea rockarite…cum ar veni. Dani, flancand familia, face ochii mari la camera, semn ca “ia uite la Delia…”.

Zoli se pune pe cantat. “De ce ma minti, de ce ma minti?” Dom’le, incalcam interdictia: suna a rock!

“Cheloo-le, Cheloo-le, oriunde ai fi, Cheloo-le! Vino aici sa vezi ce ai ratat!”

Si de ce a ales totusi Cheloo sa rateze..momentul de maxima expresie artistica? Pentru ca, spune juratul, "ceilalti membrii ai juriului, sunt mai indulgenti. Ceea ce e firesc. E firesc sa ne comportam dupa regulile noastre…"

Face 13-14 afara: “consider ca nu are ce cauta in aceast spectacol si daca asta vrea sa transmita tinerilor din ziua de azi, sa o faca in WC!!”

Intre timp, jurata, da verdictul cu care juratul Bittman e de acord: “nu vreau sa am probleme din acestea false si sa spun ca nu doresc sa aud un anume gen. Ai facut-o atat de bine si de original incat pareai la unul dintre concertele tale!”

Ai vreo piesa prin care l-ai putea determina pe Cheloo sa ramana?

Si ghiciti ce – “inchide usa, pune lantul / azi nu mai vin acasa…” Dar un cover dupa “Vorbeste vinul” lui Bitza poate l-ar indupleca!

Bine-bine! Zoli e de acolo, din filmul asta cu razvratiti, din pelicula oamenilor cu mesaj! E omul cu chitara. Canta bine, desi poate Cheloo avea putina dreptate. Conchide Dan Bittman.

Si primeste DA! Doua DA-uri si rugamintea de a se pregati pentru Bootcamp.

"Cheloo-le, treci acasa!! Ca nu iti fac nimic!"

Juratul Cheloo, desi maneaua-rock batea pana la el, sustine ca… butonul anti-manele nu il lasa sa auda. Sala il striga – Chelooooo! Chelooo!, Zoli il primeste pe acordurile melodiei lui Gautye.

Isi reia locul si, evident, e supus tirului de intrebari – unde ai fost frate Cheloo-le? A fumat o tigara…ca sa se racoreasca.

Cat despre verdict...e NU.

Concluzia vine din partea lui Zoli: o sa fie un X Factor interesant!!

De la Prichindica “de Aur” la o Aguilera veritabila: Andra Fanica... Diana Vasian, cand vrei sa minti, MINTE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x