Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

EMOȚIONANT! Monica Sannino își strigă mama, la Acces Direct! ”Am nevoie să îmi cunosc originile!”

A luminat scena X Factor şi a făcut toată ţara să plângă. Monica Sannino, românca cu părul buclat care a răscolit milioane de suflete, a arătat lumii că este mai mult decât o voce, un vulcan de emoţie.

A luminat scena X Factor şi a făcut toată ţara să plângă. Monica Sannino, românca cu părul buclat care a răscolit milioane de suflete, a arătat lumii că este mai mult decât o voce, un vulcan de emoţie.

Abandonată demult, cu o parte din suflet pârjolit, Monica dă lecţia iubirii şi a iertării. Ieratrea unui fete cu stofă de star care vrea să fie cunoscută nu publicului larg, ci în ochii mamei sale. Cea care a născut-o acum 20 de ani, pe care nu o mai ţine minte, dar la care visează să o strângă în braţe.

Aceeaşi voce, aceeaşi inimă. Scâncetul de bebeluş de la pieptul mamei adoptive s-a transformat azi într-un tril profund şi grav. Aşa cum e şi viaţa ei, mesajul ei cântat şi cum i-a strigat de pe scenă în faţa ţării întregii, femeii care a născut-o, însă, a abandonat-o.

”Te iubesc, mama!”, atât ştie să spună în românește, chiar dacă aici s-a născut. Dar simte că trebuie să îi spună măcar atât femeii care a purtat-o în pântece nouă luni, dar care pare că a uitat-o de vreo 19 ani şi ceva.

Monica Sannino, fata cu inimă de românca, dar look de italianca s-a născut acum 20 de ani în Bucureşti. S-a simţit binecuvântată de mama Elvira şi tatăl Roberto, cei care au îngrijit-o şi i-au oferit toată dragostea de când era doar un ghemotoc.

Părinţii adoptivi au făcut tot posibilul ca Monica să nu ducă lipsa de nimic acolo, în Peninsulă. Într-un moment însă, ţara în forma de cizmă parcă i-a strivit sufletul. A fost clipa în care a aflat că prin vene nu îi curge sânge de Napoli, unde a înflorit, ci de Fierbinţi. Localitate cu un nume care parcă arde, la fel ca lacrimile pe care le varsă şi Monica de când a aflat vestea. Tânăra se tot gândeşte la femeia care i-a dat viaţă, dar atât.

”În primele luni, după ce am aflat că sunt adoptată, am avut multe întrebări. Mă întrebam de ce am fost abandonată?”. Întrebarea nu i-a dat pace Monicai nicio clipă.

”Am nevoie să îmi cunosc originile!”, spune Monica.

Gândul că a fost dătă a făcut-o să se refugieze în pasiunea ei - muzica. Aşa a cutezat să participe la X Factor. Monica şi-a stâns toată emoţia, durerea, dorul şi parcă i-a explodat sufletul pe scenă.

Nu îi este uşor să îşi strige tragedia, dragostea şi dorul de mama necunoscută, pe scenă, prin cântec. Dar Monica are încă o forţă incredibilă şi luptă pentru visul ei.

Monica Sannino nu vrea lumina celebrităţii pe care a simţit că a atins-o la X Factor. Visează doar să sufle măcar o dată în tort, de ziua ei, lângă femeia care a adus-o pe pământ, aşa cum ani întregi, de ziua ei a făcut-o lângă părinţii din Napoli.

Monica a venit la Acces Direct, unde a primit un mesaj de la Aurelia Anghel, cea care i-a dat viață.

Vezi AICI cum au reacționat jurații X Factor când au aflat povestea Monicăi!