XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Nu doar Barbie leșină la X Factor! Veronica Fermecătoarea l-a făcut pe Mihai Morar să cadă din picioare

 

Interpretarea sa din audiții a ridicat pubicul în picioare și a lăsat juriul cu gura căscată. Totuși, Veronica Fermecătoarea este o doamnă familiară pe scena de la X Factor, iar emoțiile aproape că nu mai există în privința prestațiilor sale.

Cei care devin extrem de emoționați sunt însă cei care o ascultă cântând. La fel ca Barbie de România, Mihai Morar nu a mai rezistat trilurilor Veronicăi și a "leșinat" în timpul emisiunii.

Oare așa cucerește doamna Veronica Fermecătoarea bărbații? :-)

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe