XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Anisia, în pericol de moarte, în curtea lui Valahu! Ce ascunde omul record în casa din Snagov: "Aşa e iubirea în Moldova, te bate, te..."

 

Pe Radu Valahu îl cunoaşteţi de la concursurile sportive de forţă, care l-au consacrat drept cel mai puternic om din România! Însă aceste întreceri sportive sunt un fleac.

Universul personal al lui Radu Valahu reprezintă mai mult de atât, iar cei care păşesc dincolo de poarta casei sale intră într-o lume periculoasă.

Colega echipei Xtra Night Show a fost la un pas să fie sfâşiată de un câine de luptă. Dar campionul nostru a avut grijă de ea şi a luat-o pe sus.

"Aşa e iubirea în Moldova, te bate, te duce la câine...", spune Anisia, amuzată, în cele din urmă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

➡️ Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţ să urmăreşti online toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe