XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

EXCLUSIV! Oana Roman, primele declarații despre divorț! „Eu am mai vrut să renunț și până acum. L-am rugat din suflet...”

 
+2 click pentru
galerie

„Eu îl iubesc pe acest bărbat!”, a spus, printre altele, Oana Roman la XtraNightShow, în fața lui Dan Capatos. Mai sinceră ca oricând, vedeta a povestit care este adevărul în căsnicia ei. 

„Eu am mai vrut să renunț și până acum. L-am rugat din suflet...să se schimbe, e un om care poate fi schimbat, are nevoie doar de determinare!”. Printre altele, diva a mărturisit că e deranjată de o problemă pe care Marius o are și care a rămas până acum nerezolvată.

Deocamdată, ea nu este decisă să renunțe, ci mai degrabă să repare. Mama ei a sfătuit-o să divorțeze, dar numai atunci când mariajul va deveni „un chin”.  "Certurile noastre nu au legătura cu femeile!", a mai mărturisit Oana.

Iar deocamdată, vedeta e decisă să își salveze căsnicia!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

➡️ Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţ să urmăreşti online toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe