Radu Bucălae, de la iUmor, singurul bărbat care vrea să se însoare și nu reușește: "De doi ani facem organizarea"

Radu Bucălae a fost invitat în emisiunea Xtra Night Show. Prezentatoare a fost Paula Chirilă, iar alături de Radu Bucălae și Dan Bordea a mai venit și George Tănase. Fostul concurent de la iUmor a povestit cum s-a desfășurat viața lui în pandemie, dar și ce planuri de viitor are.

Radu Bucalae XNS

"Dacă e vreo nuntă care poate să mă țină pe mine și pe Alexandra. Nu ocupăm mult. Noi am mai avut o nuntă anul trecut, dar nu s-a ținut de promisiune. Organizare cap-coadă, de doi ani de zile fac la ea", a povestit Radu Bucălae în stilul lui caracteristic.


Motivul? Nici nu te gândeai la acest motiv: "Eu îmi doresc foarte mult să port verighetă. Mie îmi și place aurul și nu pot să port ghiuluri că se vede urât că sunt mic și se vede că n-am bani pe mine, dar verigheta se vede frumos".

Radu Bucălae a venit la iUmor în Sezonul 6


Radu Bucălae este unul dintre cei 11 finaliști ai Sezonului 6 ”iUmor”, ar fi trebuit să fie inginer electronist la Târgu Jiu, dar din fericire a făcut o schimbare de carieră și a dat la Facultatea de Actorie din Craiova.

În cea de-a șaptea ediție din Sezonul 6 iUmor, Radu Bucălae a venit cu un show de zile mari cu un număr special de stand up comedy cu și despre femei!

"Eu sunt într-o relație cu o femeie și ne-am mutat împreună în aceeași casă. E fanatastic să locuiești cu o femeie, sau cel puțin așa îmi repet eu în fiecare dimineață în baie. Când am văzut șifonierul iubitei mele, prima oară, am crezut că este șifonierul blocului".

Citește și: Radu Bucălae i-a dat gata pe toți cu glumele sale despre tipe! „Ce bagi tu acolo, femeie?!”

Apoi, Radu ne-a plimbat prin toate ciudățeniile ființei umane. Un moment de stand-up care ne-a făcut să ne uităm în oglindă și să se ne întrebăm: „Ce naiba o fi în capul meu?”

Citește și: Radu Bucălae: „Eu cred că femeile se trezesc înaintea noastră pentru că noaptea le crește barbă și trebuie să se bărbierească!”

Ultimele știri