Acuzată că a făcut prea multe operații estetice, Daniela Gyorfi rupe tăcerea. Câte intervenții are, de fapt

Daniela Gyorfi, invitată la Xtra Night Show, a spus adevărul despre intervențiile sale chirurgicale de înfrumusețare.

Acuzată că a făcut prea multe operații estetice, Daniela Gyorfi rupe tăcerea. Câte intervenții are, de fapt

instagram/danielagyorfi/

Daniela Gyorfi, recunoscută pentru frumusețea ei, a deci să dea cărțile pe fața în emisiunea lui Dan Capatos. Daniela a împlinit 52 de ani, dar artista nu a putut să își serbeze ziua de naștere așa cum și-ar fi dorit. În aceeași zi, Daniela a organizat parastasul mamei sale.

În ciuda restricțiilor impuse pe timp de pandemie, cântăreața a avut câteva evenimente cu un număr limitat de invitați. Ea spune că a observant reticența oamenilor în a se distra.

Câte operații estetice are Daniela Gyorfi

Vorbind despre operații estetice, Daniela Gyorfi a spus că în această perioadă ar apela la tratamente corporale sau la tratamente non-invazive. Ea spune că semnele de îmbătrânire se văd pe pielea gâtului și a mâinilor.

Cântăreața are o operație de mărire de sâni, dar a apelat și la injecții cu botox. Daniela a declarat că își dorește să încerce și “terapia vampirului”, un tratament prin care i se va injecta propria plasma în zonele unde apar semne ale îmbătrânirii.

Daniela spune că o femeie trebuie să arate bine, indiferent de vârstă. Ea nu încurajează neapărat operațiile estetice, dar le îndeamnă pe femei să facă în așa fel încât să arate cât de bine își doresc ele, fiind multumite cu înfățișarea lor.

Ultimele știri