Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Adrian Oianu tună și fulgeră! Designerul analizează vestimentația vedetelor de la Premiile Oscar!

Celebrul Adrian Oianu a venit la emisiunea Xtra Night Show pentru a analiza nu doar ținutele vedetelor din România, ci și pe cele ale starurilor care și-au făcut apariția pe covorul roșu, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar!

Andreea Marin, Carmen Brumă, Billie Eilish și multe alte staruri au fost criticate sau lăudate pentru ținutele alese!

Cine a ales bine și cine a făcut erori? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea celor de la Xtra Night Show!

Nu se știe niciodată când vei avea nevoie de sfaturi și informații utile pentru a face senzație la un eveniment la care participi, așa că observațiile lui Adrian Oianu ar putea să fie o adevărată lecție de fashion pentru cei care nu vor să dea greș cu ținutele alese!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!