Căutare Live

Adriana Bahmuțeanu și Daniela Gyorfi, campioane la operații estetice. Cine are mai multe

Adriana Bahmuțeanu și Daniela Gyorfi au fost invitate la XNS, în dialog cu Dan Capatos despre operațiile estetice ale divelor.

Adriana Bahmuțeanu și Daniela Gyorfi, campioane la operații estetice. Cine are mai multe

instagram

Adriana Bahmuțeanu spune că este important ca dacă există o operație estetică aceasta nu trebuie să se vadă. “E important să nu te automutilezi”, a declarant ea. “Operația estetică trebuie să corecteze un defect”.

Adriana Bahmuțeanu și Daniela Gyorfi au explicat cum trebuie să fie operațiile estetice

În opinia celor două vedete, operațiile estetice trebuie să pară naturale, să nu deranjeze vizual. Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că ea are implant mamar, dar e fericită de rezultat. De cealaltă parte, Daniela Gyorfi spune că își încurajează chiar și soțul să apeleze la operații estetice.

Citește și: Daniela Crudu înainte de operațiile estetice. Cum arăta pe vremea când era asistenta lui Dan Capatos

Ea îl încurajează pe George să își facă implant de păr și să își injecteze și botox în sprâncene. Adriana spune că de curând a apelat la un truc de înfrumusețare pentru zona picioarelor. Ea mărturisește că are o circulație a sângelui deficitară și a apelat la o intervenție estetică cu ace prin care a scăpat de varicele inestetice.

Adriana Bahmuțeanu a povestit experiențele trăite cu ocazia operațiilor estetice

Adriana a mărturisit că de puțină vreme și-a făcut și un tatuaj pentru a acoperi o cicatrice inestetică din zona sânilor. Vedeta a spus că are în total 20 de anestezii generale, dar nu toate au fost doar operații estetice. De asemenea, ea a povestit și o experiență neplăcută. A doua oară când și-a refăcut operația de implant mamar artista a crezut că va muri.

Citește și: Ce operații estetice are, de fapt, Inna? Cântăreața a spus tot adevărul despre intervențiile de înfrumusețare

Daniela și Adriana au vorbit și despre terapia vampirului, o intervenție estetică neinvazivă. Apoi ele au vorbit despre mărirea buzelor.

Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x