XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Ai un eveniment important și kilogramele în plus îți dau bătăi de cap? Carmen Brumă te învață secretul unei diete ultra rapide!

 

Carmen Brumă nu ține secretele unei siluete perfecte doar pentru ea, ci le împărtășește tuturor celor care doresc să aibă un corp de invidiat!

Invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, vedeta a mărturisit că a lansat un program online de slăbit, extrem de accesibil tuturor celor care doresc să scape rapid și eficient de kilogramele în plus.

Cum sună dieta minune promisă de Carmen Brumă?

„Persoana care va dori să urmeze acest program de slăbit îşi va prepara trei mese pe zi, plus o gustare! Nu este exclusă nicio grupă alimentară! Programul este gândit pentru orice persoană care are un eveniment şi vrea să slăbească în opt săptămâni”, a declarat vedeta.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli toate secretele unui trup de invidiat, direct la Carmen Brumă!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI