Căutare Live

Alin Oprea, acuzații dure la adresa soției: "Nu mai am acces la nici un ban. Din toți banii pe care eu i-am muncit și i-am făcut în această viață" | Video

Scandalul dintre Alin Oprea și soția sa este departe de a fi terminat. Artistul susține că i s-a blocat accesul la toate conturile bancare și a fost dat afară din propria locuință.

Alin Oprea susține că soția i-ar fi blocat accesul la conturile bancare, cu toate că toți banii familiei erau câștigați doar de el.

"Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul la toate conturile de bani, ale familiei până la urmă, atât din România cât și din Londra. Practic eu nu mai am acces la nici un ban. Din toți banii pe care eu i-am muncit și i-am făcut în această viață si în această carieră. A pus ea sțăpânire pe toți banii, din care ea n-a muncit o zi măcar pentru un leu, din toți acești bani", a declarat Alin Oprea la Xtra Night Show.

Imagini de colecţie de la nunta lui Alin Oprea, evenimentul care a avut loc în urmă cu peste 20 de ani | Video

Artistul susține că patru dintre acele proprietăți au fost vândute pentru a putea achiziționa apartamentul de la Londra, iar la București au rămăs cu o singură proprietate, în care locuia el cu soacra lui, și aceea fiind donată copiilor lui.

"Noi aveam înainte de mutarea la Londra cinci proprietăți în București. Am hotărât să facem donație copiilor aceste proprietăți, în ideea că orice s-ar întâmpla cu noi știm că le rămâne copiilor", a mai declarat artistul la Xtra Night Show.

Alin Oprea mai spune că după discuțiile apărute în familie, i-ar fi fost interzis accesul în propria locuință, fiind schimbată încuietoarea de la ușă.

Alin Oprea, mesaj pentru copiii lui: "Este foarte dureros, o iubesc necondiționat!"

"Practic eu am fost dat afară din casă și nu am fost lăsat să mai intru în locuința de la București"

Totul ar fi avut loc cu acordul copiilor cărora le-ar fi donat proprietățile. Artistul a dezvăluit faptul că el este cel care a introdus acțiunea de divorț.

Aflați mai multe dezvăluiri ale lui Alin Oprea accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Imagini de colecţie de la nunta lui Alin Oprea, evenimentul care a avut loc în urmă cu peste 20 de ani | Video... Veste bună pentru fanii trupei Talisman. Alin Oprea, declarații exclusive despre împăcarea cu Tavi Colen: "Am putea...
Ultimele știri