Căutare Live

Alin Oprea, noi dezvăluiri incendiare despre despărțirea de soția sa. Adevăratul motiv al divorțului. "Când ea a greșit nu a renegat-o nimeni și chiar am păstrat cu toții discreția" | Video

Alin Oprea a făcut noi dezvăluiri incendiare despre cauzele care au dus la destrămarea casniciei lui.

Soția lui Alin Oprea nu ar fi aflat în urmă cu câteva luni de infidelitatea artistului, ci știa de peste un an de zile ce se întâmplă. Larisa și-a pregătit un plan de răzbunare, conform declarațiilor artistului, prezent la Xtra Night Show.

Lacrimi de durere și acuzații halucinante în platou la Xtra Night Show. Alin Oprea și fiica sa, dialog emoționant: "Să-ți fie rușine!" |Video

Alin Oprea a făciut noi dezvăluiri legate de fosta sa căsnicie și de scandalul divorțului său de Larisa. Dacă până acum artistul primea acuzații că-și înșeală soția de mai bine de un an de zile, artistul a povestit de fapt, cum au fost lucrurile.

Artistul a mărturisit că povestea de dragoste cu noua sa iubită nu a fost o noutate pentru soția lui. Mama copiilor lui știa că nu mai este singura femeie din viața artistului și că soțul său se iubește cu altcineva, însă conform acestuia, Larisa dorea să facă doar „un circ ieftin” în fața tuturor.

"Știa foarte bine că fac acest lucru. Știa foarte bine și cu cine fac. Nu de acum din luna iunie-iulie, ci de 1 an întreg.”, a declarat Alin Oprea.

Soția lui Alin Oprea nu a putut închide ochii în fața infidelităților artistului și a pus la cale un plan de răzbunare.

Alin Oprea divorțează de soția sa: "Aș fi făcut acest lucru și dacă nu aveam pe nimeni în viața mea. Nu o mai iubesc" | Video

Larisa ar fi încercat să-l lovească unde doare mai tare, și anume să-i îndepărteze pe copii de el, susține artistul. Alin Oprea a mai spus că soția încerca tot felul de metode pentru a-și manipula copiii și a-i întoarce împotriva lui. Deși, acesta povestește că și soția sa a fost infidelă pe parcursul căsniciei, el a preferat să rămână discret.

„A hotărât să facă un circ ieftin, din punctul meu de vedere, astfel încât să distanțeze copiii de mine, să-i manipuleze prin tot felul de tertipuri pentru a se îndepărta de tatăl lor. De ce atunci când ea a greșit nu a renegat-o nimeni și chiar am păstrat cu toții discreția și de ce acum, când am făcut și eu un pas înspre fericirea mea a fost cea mai mare tragedie?”, a mai spus artistul.

Alin Oprea, noi declarații incendiare despre mariajul său: "Aș fi făcut acest lucru și dacă nu aveam pe nimeni în v... Alin Oprea, acuzat că are probleme cu băutura. Cum se apără artistul...
Ultimele știri