Alin Oprea, acuzat că are probleme cu băutura. Cum se apără artistul

Alin Oprea a vorbit despre zvonurile apărute cum că ar avea probleme cu alcoolul. Artistul s-a justificat în fața acuzațiilor și a venit cu argumente.

Alin Oprea a vorbit la Xtra Night Show despre acuzațiile care i s-au adus legate de consumul de alcool. Artistul susține că nu ar avea probleme cu alcoolul, așa cum s-a zvonit si a dat explicații în cazul acuzațiilor, justificând situația când a fost surprins la o terasă din Centrul vechi.

Axinte, amenințat de fosta soție a lui Alin Oprea. Motivul este halucinant. "M-a amenințat. I-a trimis mesaje soției mele" | Video

Acest zvon, susține artistul ar fi pornit de la declarațiile lui Tavi Colen, care ar fi spus în presă că, Alin, colegul său de trupă de la vremea respectivă ar avea probleme cu alcoolul.

”Eu nu am avut probleme cu alcoolul niciodată. Nu am fost un bețiv, nu am fost un alcoolic, nu am ajuns în comă alcoolică la spital, nu am fost la o clinică de dezalcolizare, nu am fost irascibil niciodată din această cauză”, a declarat Alin Oprea la ”Xtra Night Show”.

Alin Oprea a povestit ca a consumat alcool pentru prima data la vârsta majoratului, dar niciodată nu ar fi exagerat cu consumul de alcool. Pe de alta parte, artistul susțină ca are o toleranța foarte mica la alcool.

Apropiată a familiei, declarații dure la adresa artistului

Pe de altă parte, o apropiată a familiei susține că ea i-ar fi procurat pastile împotriva alcoolului, la cererea soției lui Alin Oprea. Aceste pastile ar fi fost consumate de artist, conform declarației femeii.

Alin Oprea, mesaj pentru copiii lui: "Este foarte dureros, o iubesc necondiționat!"

"Am fost solicitata în două rânduri pentru a procura din Germania niște tablete pentru a-i ajuta lui Alin să rezolve problema cu alcoolul. Domnul Oprea a avut probleme de mai mulți ani. Nu este o situație de ultimii doi, trei, cinci ani. De la începutul relației noastre de prietenie am avut cunoștinte că domnul Oprea mai bea câteodata",a declarat apropiata familiei.

Ce alte declarații a făcut Alin Oprea și ce explicații a dat artistul, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Ultimele știri