Live acumFilm: Atac de Ziua Nationala
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Amalia Bellantoni, scorpia de la Chefi la Cuţite, terorizată după ce a apărut în emisiune: "Oamenii cred că am o legătură cu Scărlătescu"

Amalia Bellantoni, una dintre cele mai controversate apariţii de la Chefi la cuţite, trece prin momente de coşmar. Concurenta mărturiseşte îngrozită cum a ajuns să fie agresată în spaţiul public, ba chiar să fie ameninţată cu moartea.

Concurenta de la "Chefi la cuţite" este hărţuită pe reţelele sociale, conturi personale de Facebook şi Instagram, conturile restaurantului pe care îl deţine cu soţul său sicilian.

"Toate aceste ameninţări au început de când am intrat în echipe, că de ce eu, că eu şi Scărlătescu, că nu ştiu ce mi-a făcut. Fiecare are viaţa lui. Între noi şi domnul Scărlătescu este un raport de amiciţie în urma acestui show", spune Amalia, cea care a fost schimbată de chef Cătălin, cu ajutorul unei amulete, și trimisă în echipa lui Dumitrescu.

Amalia susține că este sunată în fiecare noapte după ce se termină emisiunea pentru a fi ameninţată cu moartea, înjurată. Primeşte zeci de mesaje de ameninţare, cuvinte obscene, video-uri obscene.

Amalia Bellantoni a venit la emisiunea "Xtra Night Show" și a povestit coșmarul prin care trece odată cu difuzarea la tv a show-ului "Chefi la cuțite".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro