Live acum
Prime Time 20:00Observator Sport

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Ana Morodan a avut gânduri sinucigașe: ”S-a întâmplat și după ”Asia Express”. Simțeam că dacă clipesc, corpul meu se va duce involuntar la cuțit și îl bagă în mine!”

A fost seara dezvăluirilor la ”Xtra Night Show”, unde a fost invitată Ana Morodan, fosta concurentă de la ”Asia Express”, care și-a deschis sufletul așa cum n-a mai făcut-o vreodată.

A fost seara dezvăluirilor la ”Xtra Night Show”, unde a fost invitată Ana Morodan, fosta concurentă de la ”Asia Express”, care și-a deschis sufletul așa cum n-a mai făcut-o vreodată.

În cadrul emisiunii de la Antena 1, ea a vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei, mărturisind că după ce s-a întors de la ”Asia Express” a trecut prin momente foarte dificile.

”Da, am avut un sindrom de burnout. Cine îmi spunea mie de așa ceva, înainte de Asia Express, îmi spuneam că e o persoană leneșă. E ceva îngrozitor, e o afecțiune cu care se confruntă foarte mulți oameni și pe care foarte mulți oameni o ignoră, așa cum am făcut-o și eu. Primul episod a fost anul trecut, în aprilie. N-am nicio problemă să vorbesc despre asta. S-a întâmplat într-o perioadă în care aveam un proiect foarte important și într-o săptămână în care doi membri ai familiei mele au murit. Este ceva îngrozitor. Simțeam că dacă și clipesc, corpul meu se va duce involuntar la cuțit și îl bagă în mine! Apoi, un alt episod l-am trăit în decembrie. Am crezut că nu mai trec în 2019”, a spus aceasta.

Află mai multe detalii despre cele mai dificile momente din viața Anei Morodan, în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro