Căutare Live

Cum arată viața în izolare pentru Anamaria Ferentz: "Sunt singură în casă"

Trăieşte de 9 ani visul american, este liberă şi fără obligaţii şi speră ca într-o zi să îşi găsească… «zmeul» potrivit! Anamaria Ferentz (44 ani) este singură de aproape un an, dar nu suferă din această cauză şi nici nu moare de plictiseală.

Anamaria Ferentz e scumpă la vedere de când a plecat în America. Fanii o urmăresc însă pe reţelele sociale şi se bucură de câte ori o văd,

Anamaria Ferentz a intrat în direct, pe videocall la Xtra Night Show, si ne spune cum își petrece timpul în izolare, în Los Angeles.

Anamaria Ferentz este în izolare, în Los Angeles. ”Sunt singură în casă. Sărbătoresc ziua câinelui”, a declarat artista.

Anamaria Ferentz - OMG, ce bine e

Fosta cântăreața a trupei DEMO a hotărât, în urmă cu câțiva ani, să se mute peste ocean și să înceapă viața de la 0. Zis și făcut. S-a angajat la o agenție imobiliară din Los Angeles, acolo unde și locuiește momentan, iar în timpul liber mai acceptă să cânte pentru comunitățile de români din zonă.

Pe plan amoros nu are planuri mari, cu atât mai mult cu cât este recentă despărțirea de americanul Steve, alături de care mulți o vedeau pentru tot restul vieții. Acesta a fost nevoit să rămână în Chicago pentru a-și face meseria, iar Anamaria nu a acceptat o relație la distanță.

S-au întâmplat, însă, și lucruri frumoase în viața ei, recent. Cum ar fi acela că a reușit să-și cumpere o casă, acesta fiind și visul ei cel mai mare.

Cum se protejează Anamaria Ferentz de virusul periculos şi ce mesaj are pentru români​

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Xtra Night Show ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Karmen, de urgență la spital cu fetița ei! Ce a pățit nepoata lui Adi Minune... Doctorul Adrian Marinescu explică ce se va întâmpla după 15 mai: "Ne așteptăm să avem un număr mai mare de îmbolnăv...
Ultimele știri