Live acumAcces Direct
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Anamaria Prodan, despre scandalul dintre Velea şi Abi Talent! "Am crezut că se promovează reciproc"

Anamaria Prodan a vorbit la Xtra Night Show despre scandalul dintre Alex Velea şi Abi Talent! De partea cui se află impresara?

Anamaria Prodan nu o să-l impresarieze pe Abi Talent. A fost doar o glumă

Anamaria Prodan s-a trezit în mijlocul unui scandal: „Este o nebunie!”. Impresara recunoaște că nu îl cunoștea pe Abi Talent până acum câteva zile.

Mai mult, neștiind ce fel de muzică promovează Abi Talent, Prodan i-a propus cântăreșului să facă o piesă cu fiul ei, Bebe.

Am auzit o melodie și am zis: Mama mea, păi nu putem! Trebuie să facem o melodie pentru Bebele meu. Bebele meu are 11 ani și nu poate să cânte cu...alea și alea.

Anamaria Prodan recunoaște că a făcut o glumă și nu are de gând să-l impresarieze pe Abi Talent. Mai mult, a crezut că Alex Velea și Abi Talent se promovează reciproc.

Da, îmi place copilul. Pentru ce cântă el, îmi place, spune Anamaria Prodan

Impresara a aflat abia după acea postare despre scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent. Ba mai mult, a fost apelată imediat de Antonia pentru a oferi câteva explicații.

Eu sunt în perioadă de transferuri, n-am timp nici să mor, explică Anamaria Prodan în legătură cu scandalul în care a fost implicată fără să-și dea seama.

Citește și: Aroganță de peste o sută de mii de euro! Ce a primit Abi Talent de la Anamaria Prodan: „Mersi de cadou, Ana!”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro