Live acumObservator 16
Prime Time 20:30X Factor
Logo XtraNightShow

XtraNightShow

Luni - Joi, după Observatorul Nopții

Anda Adam a rupt tăcerea! Artista a vorbit despre presupusul divorț: "O să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta"

În plină perioadă de restricții din cauza pandemiei de coronavirus,  apar tot felul de zvonuri despre vedetele autohtone.

Unul dintre acestea este în legătură cu un posibil divorț al Andei Adam de soțul ei Sorin Andrei Nicolescu.

Discuțiile au pornit de la faptul că artista ar fi lăsat mai multe indicii care să confirme bănuielile rupturii dintre cei doi.

Concret, Anda Adam a șters toate pozele de pe Instagram cu soțul ei, la fel și bărbatul. În plus, vedeta nu mai poartă verigheta.

Regina picioarelor sexy l-a înfierbântat pe Mihai: "Nu mi se deschide nici mie fermoarul!". Comediantul i-a pozat pe ascuns picioarele

Anda Adam și Sorin s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fiică, pe Evelina.

Anda Adam a vorbit la Xtra Night Show despre presupusul divorț: ”Nu vreau să dau curs la provocări”, a declarat artista.

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.r. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o.

Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculații. M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorțat. Ca să concluzionez, când voi pune pe rețelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeți. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, a declarat Anda Adam.

Star News. Andreea Bălan, declaraţia momentului. Vedeta explică ce s-a întâmplat între ea şi George Burcea​

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Xtra Night Show ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Video