Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

XtraNightShow

VEZI EDITII INTEGRALE

Andi, ispita de la Insula Iubirii, dă din casă: "Ea este concurenta pe care o admir cel mai mult!"

Andi, ispita de pe Insula Iubirii cea mai curtată de concurente, spune care e favorita lui cu adevărat dintre cele trei fete.

Andi, ispita de pe Insula Iubirii cea mai curtată de concurente, spune care e favorita lui cu adevărat dintre cele trei fete.

Surpriza este foarte mare, deoarece nimeni nu se aștepta la un asemenea răspuns din partea tânărului dorit de toate fetele de pe Insula Iubirii.

Geanina este concurenta pe care Andi o admiră cel mai mult și nu se sfiește să o spună cu voce tare!

Citește și: Insula Iubirii - Sezonul 5 - Episodul 11. Aurel plătește pentru toate greșelile făcute pe insulă: „Vei petrece singur ultimele 24 de ore”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro