Căutare Live

Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat și renunță la divorț? "Îl iert doar dacă va fi ca înainte”

Andreea Bălan a dorit să fie cât mai discretă în ceea ce privește viață sa personală, inclusiv atunci când au apărut în presa zvonuri privind o posibilă despărțirire de George Burcea. În cele din urmă, artista și-a luat inima în dinți și a apărut public, la emisiunea moderată de Dan Capatos, unde, surpriză! A mărturisit că este dispusă să îl ierte pe tatăl fiicelor sale.

Andreea Bălan a vorbit la Xtra Night Show despre împăcare, iertare, dar și despre greutățile pe care le-a întâmpinat în ultimul an. În 2019, artista a fost la un pas de moarte la nașterea celui de-al doilea copil, după ce a intrat în stop cardio-respirator.

Referitor la despărțirea de George Burcea, Andreea nu s-a sfiit să spună clar: ”L-am așteptat, dar el nu-și mai dorește. Îl iert doar dacă va fi ca înainte!"

Andreea Bălan a explicat ce s-a întâmplat în relația sa cu George Burcea

"Evident că într-o relaţie, greşesc amândoi, şi când se ajunge la o despărţire, undeva ambii au greşit, unul mai mult, unul mai puţin, doar că în situaţia de faţă...eu eram ok, eu eram fericită, nu aveam prea multe să îi reproşez, eu am început să îi reproşez la începutul lui decembrie că şi-a schimbat comportamentul şi acolo nu am înţeles eu ce s-a întâmplat. Eu nu pot să divulg discuţiile mele cu el, pentru că nu vreau ca mai târziu fetele să afle.

Discuţiile noastre au început în decembrie, pentru că eu am observat o schimbare în comportamentul lui, adică nu mai era la fel de drăgăstos, la fel de afectuos, a mai lipsit nişte nopţi de acasă, dormea pe la băieţi, pe la prietenii lui, şi la un moment dat l-am întrebat ce are, mi-a spus nişte lucruri care m-au durut: a spus că nu mai simte, că nu mai are sentimente puternice pentru mine, dar eu nu am pus la suflet, am zis că poate e stresat, că are proiecte, lucrează la carte", a declarat Andreea Bălan.

Ce se întâmplă cu averea Andreei Bălan după divorț. Cântăreața a rupt tăcerea: ”Fiecare pleacă cu ce a venit!”... Adda și Cătălin Rizea au dat cărțile pe față, după ce au fost atacați de Alexandru Abagiu și Radu, în „Asia Express”, se...
Ultimele știri