Căutare Live

Andreea Bălan, primele declarații după șase zile de spitalizare: "Mi-am făcut testamentul vocal"

După ce frumoasa artistă Andreea Bălan, jurata emisiunii Te cunosc de undeva! a fost internată săptămâna trecută în spital, starea ei de sănătate s-a înbunătățit.

Andreea Bălan, primele declarații după șase zile de spitalizare: Mi-am făcut testamentul vocal

instagram

Andreea Bălan a fost internată șase zile în spital pentru că acuza dureri grave de stomac. În urma unor investigații, medicii i-au descoperit un hematom abdominal. Deși inițial se credea că va fi operată, specialiștii au reușit să îi dreneze abcesul fără a mai fi nevoie de intervenție chirurgicală.

Andreea Bălan a pus durerile abdominale pe seama unei indigestii

Cântăreața povestește că s-a confruntat cu dureri crunte o lună de zile până când a ajuns la spital și i s-a descoperit abcesul abdominal de 6 cm. Inițial vedeta a pus durerile pe seama unei indigestii, dar se pare că sursa era alta.

Citește și: Andreea Bălan, mesaj emoționant pe patul de spital. Care sunt persoanele la care se gândește artista

Nivelul leucocitelor era foarte crescut, indicând o infecție foarte mare în organism. Ea a fost internată pe loc și a fost programată a doua zi la operație.

Andreea Bălan a spus, în glumă, că și-a făcut testamentul vocal

„Am dat mesaje la toți cei dragi, mi-am făcut testamentul vocal”, spune în glumă Andreea, după ce a depășit experiența dificilă.

Citește și: Andreea Bălan s-a întors acasă. Primul lucru pe care l-a făcut cu fetițele ei

Andreea Bălan a mai declarat că primele trei operații au fost foarte grele și s-a recuperat psihic după acele experiențe prin terapie. Din fericire, vedeta și-a revenit și acum e în afara oricărui pericol.

Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x