Live acumFilm: Printesa indaratnica (SUA 2001)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

XtraNightShow

VEZI EDITII INTEGRALE

Andreea Podărescu, un nou scandal cu familia tatălui copilului său! "Mama lui George are o ură incredibilă pe mine!"

Scandalul dintre Andreea Podărescu şi fostul său iubit pare să nu se mai termine! Acum a intervenit şi mama lui George, care se pare că îi poartă o ură foarte mare!

Andreea Podărescu, un nou scandal cu familia tatălui copilului său! "Mama lui George are o ură incredibilă pe mine!"

Ce e frumos ține puțin, din păcate! Andreea Podărescu a intrat din nou într-un scandal de proporții cu fostul iubit și familia acestuia.

Andreea Podărescu acuză că tatăl copilului ei nu i-a trimis toți banii din pensia alimentară.

Vorbele bune dintre ei nu au ținut mai mult de două zile și mirajul liniștii a apus imediat!

"Atitudinea față de copil este total schimbată! De la un tată iubitor, a devenit un tată total indiferent și lipsit de interes față de propriul copil mai cu seamă că mi-a adus copilul de la familia lui plin de bube!", spune Andreea Podărescu.

Mai mult, Andreea povestește că la petrecerea aniversară pe care a organizat-o de ziua ei, fostul soț a apărut împreună cu o domnișoară și a luat copilul de la ea din brațe și l-a pus în brațele actualei iubite.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro