Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Angelica Cadar face acuzaţii dure la adresa lui Călin: "Mă târa în duş sub apă rece"

Problemele parcă nu mai iau sfârșit pentru Călin Geambașu, fiul renumitului Petre Geambașu. După ce anul trecut a fost în scandal cu tatăl lui, acum acesta întâmpină probleme, după despărțirea de mama băiețelului său. Interpretul și Angelica Cadar au divorțat, iar acesta face acuzații grave la adresa femeii

Problemele parcă nu mai iau sfârșit pentru Călin Geambașu, fiul renumitului Petre Geambașu. După ce anul trecut a fost în scandal cu tatăl lui, acum acesta întâmpină probleme, după despărțirea de mama băiețelului său. Interpretul și Angelica Cadar au divorțat, iar acesta face acuzații grave la adresa femeii.

În 2010 cei doi au avut o ceartă puternică, după care au stat o perioadă separat.

„M-am mutat, a venit la mine cu un chestionar cu 30 de întrebări, toate erau cu de ce. În fiecare zi am răspuns la o întrebare, așa am ales eu pentru că mi se părea foarte obositor și voiam să mă odihnesc.”

În perioada în care au stat separat, fost logodnică a solistului s-a simțit extrem de liniștită.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro