XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Anisia, noua colegă a lui Capatos, în pielea lui Brigitte Năstase, Nicoletei Luciu şi Andreei Marin. Noi doar vă avertizăm: nu vă veți putea opri din râs! 

 

Anisia, noua colegă a lui Capatos, a fost invitată la emisiunea lui Mihai Morar! Blondina a primit provocarea de a intra în pielea mai multor dive autohtone, printre care Brigitte Năstase, Nicoletei Luciu şi Andreei Marin.

Cum s-a descurcat Anisia în fața acestor provocări? Noi doar vă avertizăm: nu vă veți putea opri din râs! 

Blonda a demonstrat că niciun personaj nu este mult prea greu de imitat și de tratat cu umor, așa că de abia așteptăm să o vedem pe Anisia în noi și noi ipostaze!

În pielea căror personaje ați mai vrea să intre Anisia noastră cea talentată?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

➡️ Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţ să urmăreşti online toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe