Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Cine e gata să abandoneze cursa Asia Express, în sezonul 3! Alex Velea: „Ne chinuim, ne e foarte greu”

Drumul Comorilor continuă pentru concurenţii din Asia Express, sezonul 3. Alex Velea şi Mario Fresh par să fie în formă, chiar dacă nu e deloc uşor în Filipine şi Taiwan!

Cursa prin Filipine i-a accentuat lui Alex Velea sensibilitatea, cel puţin atunci când vine vorba de copii. În fiecare casă în care a ajuns, unde se aflau copii, Alex și-a petrecut seară jucându-se cu ei, cântându-le sau învățându-i diverse lucruri. Alături de Mario Fresh a făcut adevărate spectacole pentru cei mici.

Alex Velea și Mario Fresh par să facă o echipă pe cinste în sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Totuși, chiar dacă au trecut peste multe greutăți împreună, dorul de casă nu i-a ocolit pe cei doi, care se gândesc în fiecare zi la iubitele lor, dar și la fani și la viața de artist!

Drumul Comorilor nu este nici pe departe o plimbare prin grădinile Asiei, aşa cum ar putea crede unii. Pentru Alex Velea şi partenerul său de competiţie, Mario Fresh, experienţa Asia Express este o permanentă luptă: cu ceilalţi concurenţi, cu lipsurile, dar şi cu mentalităţile localnicilor.

DESPRE ASIA EXPRESS SEZON 3

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Nico și fiica ei, Adda și soțul ei, Florin Ristei și fratele lui, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro