Căutare Live

Imagini nedifuzate din Asia Express, sezonul 3! Mâncarea cerșită a îmbolnăvit-o pe Carmen Grebenișan: „Îmi era rușine de nu mai puteam”

Vedetele de la Asia Express, sezonul 3, au cam făcut foamea în Filipine. Concurenții au fost nevoiți să ceară mâncare localnicilor, dar au avut noroc de fiecare dată. Nico susține că a slăbit 13 kilograme.

Ce au mâncat vedetele în Asia Express, sezonul 3

Sezonul 3 al emisiunii Asia Express a însemnat, pentru mulți dintre concurenți, un adevărat regim de slăbit! Să alergi toată ziua cu un rucsac greu în spate nu e treabă ușoară, mai ales că zilnic trebuie să cauți hrană și adăpost, fiindcă suma de un dolar pe zi primită de concurenți nu este una tocmai generoasă!

Alex Abagiu și Radu Vlăduț din sezonul 3 al emisiunii Asia Express nu au stat prea mult timp pe gânduri atunci când au simțit că li se face foame. Au văzut cum o familie se pregătește de masă și au întrebat dacă pot primi o porție de mâncare, deși nu au bani sau altceva de dat în schimb.

Răspunsul a fost unul uluitor, constituindu-se ca o adevărată lecție de viață: „Nu e problemă. Suntem bogați, îl avem pe Dumnezeu cu noi”, a fost replica femeii care le-a și întins două castroane generoase cu hrană.

Sorin Bontea s-a descurcat la fel de bine, iar pentru o masă copioasă în Filipine a dat chiar și autografe familiei care a fost fericită de așa musafiri celebri!

Imagini nedifuzate din Asia Express, sezonul 3! Mâncarea cerșită a îmbolnăvit-o pe Carmen Grebenișan: „Îmi era rușine de nu mai puteam”

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Sorin Bontea și Răzvan Fodor

Aparent, oamenii din Filipine s-au dovedit extrem de generoși și nu au ezitat să împartă pungile de gustări cu vedetele din Asia Express, sezonul 3!

O parte din vedetele acestui sezon al emisiunii Asia Express au fost invitate în emisiunea Xtra Night Show, unde au făcut dezvăluiri incredibile despre chinurile îndurate la capitolul mâncare!

VEDETELE DIN ASIA EXPRESS SEZONUL 3, DESPRE MÂNCAREA DIN FILIPINE ȘI TAIWAN

Luat la întrebări, Speak a dat din casă, în exclusivitate pentru a1.ro și ne-a povestit cu zâmbetul pe buze (acum) că oul cu embrion, de exemplu, a fost cea mai comestibilă mâncare de acolo:

"Oul (cu embrion format, n.r.) a fost cel mai comestibil. Altceva ne-a pus capac. Deci atât de rău a fost!", spune concurentul.

Carmen Grebenișan, care o are coechipieră pe Alina Ceușan în Asia Express, sezonul 3, a povestit că nu a suferit de foame. Deși i-a fost rușine, ea a cerut alimente, ulterior având chiar de suferit de pe urma unei toxinfecții alimentare.

Imagini nedifuzate din Asia Express, sezonul 3! Mâncarea cerșită a îmbolnăvit-o pe Carmen Grebenișan: „Îmi era rușine de nu mai puteam”

Carmen Grebenișan face echipă cu Alina Ceușan în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Carmen Grebenișan face echipă cu Alina Ceușan în Asia Express, sezonul 3

„Partea bună a fost că am avut foarte multă mâncare la dispoziție. Eu n-am suferit de foame. Toată lumea se îndura de noi, pentru că am învățat să cerem – era un prag personal pe care trebuia să îl depășim, că poate altora le era mai ușor să ceară. La un moment dat ne-am obișnuit și am întrebat dacă ne pot da și mic dejun și cină, și la pachet. Mie îmi era rușine de nu mai puteam! Și am zic că decât să rămânem fără mâncare, mai bine o facem (...). M-am îngrășat vreo șase kilograme. Aveam fața rotundă. Toată lumea îmi dădea dulciuri, de mâncare, și eu, neștiind ce îmi aduce a doua zi – că habar n-ai dacă a doua zi ai de mâncare – mâncam tot ce prindeam”, a Mai spus Carmen Grebenișan despre sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

“Acasă mâncam orez de maxim 2-3 ori pe lună. Aici, după ce mănânci în fiecare zi ți se cam ia. Am descoperit un soi de frigărui care sunt băițuite cu un sos gustos și astea îmi plac. Poate mai au și alte lucruri bune, dar asta a fost ce am primit noi cel mai bun de la oameni”, a povestit Răzvan Fodor, despre experiența din sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

„Pâine n-am întâlnit pe aici. Dimineața orez, seara orez. Uneori îi pun și niște usturoi, în special dimineața. Ne-am trezit de multe ori în miros de usturoi. Cel mai ciudat lucru pe care l-am mâncat în Filipine a fost o ciorbă de pui cu sânge. Pun la fiert puiul, niște ghimbir, acresc cu tamarin și adaugă și sângele, spun ei pentru mai mult gust. Are o consistență de nămol și e închisă la culoare. Gustul nu a fost chiar rău, dar nu pot să zic că aș mai vrea o porție”, a mai adăugat chef Sorin Bontea, la cele spuse de colegul său de echipă, Răzvan Fodor.

Xtra Night Show. Nico și Alexandra, fiica ei, primele declarații despre aventura în Filipine: ”Emisiunea asta te trimite... Antonia posibilă concurentă într-un nou sezon? Alex Velea, supărat că a fost dezavantajat la Asia Express: "Am fost...
Ultimele știri
x