Live acum
Prime Time 20:00Observator Sport

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Oase, poveşti horror din Asia Express! Ce este diferit în sezonul 3? „Am întâlnit un trib de canibali şi am stat de vorbă cu ei"

„Asia Express” sezonul 3 începe pe 15 februarie, de la 20:00, la Antena 1, moment în care telespectatorii vor porni în aventura trăită pe viu de cei 18 concurenți, pe Drumul Comorilor din Filipine și Taiwan! Oase a povestit câteva din peripeţiile noului sezon!

A fost o adevărată aventură în timpul filmărilor pentru sezonul 3 al emisiunii Asia Express, iar Oase a venit în emisiunea Xtra Night Show pentru a face dezvăluiri savuroase despre show-ul care revine la Antena 1 din 15 februarie!

De data aceasta, Oase nu a mai resimțit emoțiile în calitate de concurent ce aleargă după cazare, ci în calitate de coprezentator! Sezonul 3 Asia Express se anunță a fi unul palpitant, presărat cu multe aventuri, situații dificile, vedete în impas și călătorii greu de uitat.

Am aflat de la Oase ce încercări au apărut pe parcurs, dar și cum a fost când a întâlnit un trib de canibali, în adevăratul sens al cuvântului!

Oase alături de Gina Pistol, la Asia Express sezonul 3

„Am văzut niște momente în care nu știam dacă să râd sau să plâng”, a dezvăluit Oase.

Deși spune că s-a distrat în calitate de coprezentator, acesta a dezvăluit și că sarcinile sale nu au fost unele tocmai simple!

“Anul trecut pe vremea asta eram și eu concurent și nu-mi vine să cred ce trăiesc în aceste momente. Mă tot gândesc cum am ajuns din Pantelimon în Filipine, ucenicul Ginei Pistol în Asia Express. Mi se pare incredibil. În plus, abia acum realizez ce înseamnă producția acestui show, câți oameni sunt în spate, ce desfășurare de forțe, e ceva ireal. Cât am fost concurent nu am realizat lucrurile astea, eram mereu pe fugă, eram doar noi cu operatorul și reporterul, era greu să îmi imaginez câți oameni muncesc pentru fiecare misiune pe care noi trebuie să o facem (...) Chiar dacă rolul meu este altul, tot la 4-5 dimineața mă trezesc pentru că ăsta este și ritmul întregii echipe. Toată lumea este în cursă”, a mai completat Oase.

Ce alte detalii a mai dezvăluit Oase despre sezonul 3 al emisiunii Asia Express? Află totul urmărind materialul video de mai sus din emisiunea Xtra Night Show!

Sezonul 3 Asia Express pleacă la drum cu patru ediții consecutive, pe 15, 16, 17 și 18 februarie și are la linia de start 9 echipe: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Nu rata premiera sezonului 3 Asia Express, sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro