Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

XtraNightShow

VEZI EDITII INTEGRALE

Bianca Rus, criticată dur de Adrian Oianu la Xtra Night Show: ”Domnișoară, nu te mai îmbrăca așa! Se numește gușă de vacă ce vedeți în față!”

Adrian Oianu a analizat ținutele vedetelor în direct, la Xtra Night Show, iar cea criticată dur a fost Bianca Rus, care a ales o ținută ce nu o avantaja deloc.

Bianca Rus, criticată dur de Adrian Oianu la Xtra Night Show: ”Domnișoară, nu te mai îmbrăca așa! Se numește gușă de vacă ce vedeți în față!”

În cadrul emisiunii de la Antena 1, Adrian Oianu a analizat ținutele vedetelor. Michaela Prosan, actrița cunoscută pentru rolul pe care-l joacă în serialul ”Sacrificiul” a impresionat total, însă, la polul opus, s-a aflat Bianca Rus.

Deși a slăbit mult, ea a fost criticată de creatorul de modă, care a considerat că a ales o ținută neinspirată.

”Aici e ceva încordat, ceva împăiat. Ea are o zi bună, o zi rea. Acum e foarte rău. Uite ce încordată e, cum își ține umerii. Ea nu are corp ca să se îmbrace așa. Noi comentăm paietuțele și gușa de vacă. Așa se numește ce vedeți voi în față. Este nefericită ținuta. Domnișoară, nu te mai îmbrăca așa. Ia-ți un stilist, uită-te pe internet.”, a spus Oianu.

Care au fost ținutele pe care le-a apreciat creatorul de modă, află în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro