Brigitte Pastramă, primele declarații despre scandalul dintre ea și fiul ei: "Eu îmi asum vina"

Brigitte Pastramă a făcut primele declarații, absolut surprinzătoare, de când se află în scandal cu fiul ei Robert.

Brigitte Pastramă face primele declarații în scandalul monstru dintre ea și Robert, fiul ei dintr-o căsătorie anterioară.

Brigitte si fiul ei, relație la cuțite!: "Prefera să-și investească banii în operații estetice" |Video

"Nu vreau să mă victimizez, eu îmi asum toată vina, și îmi pare rău că nu înțelege că eu îi vreau binele. Eu cred în băiatul meu, îl iubesc foarte mult, chiar dacă nu am știut să-i arat lucrul acesta. Atunci când a venit în București, Roby (Robert) a fost un baiat exemplar, a fost olimpic, a fost locul doi pe țara, mai mulți ani la rând la înot."

După ce i-a adus nenumărate cuvinte de lauda fiului ei, Briggite a vorbit si de faptul ca de când era în clasa a opta , fiul ei fugea de acasă.

Declarații șoc! Fiul lui Brigitte a dormit în parc! "Cerșeam de la oameni câte un leu să îmi iau o sticlă de apă și de ale gurii" | Video

Brigitte își asumă partea ei de vină

Fosta soție a lui Ilie Năstase a povestit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru Robert.

"Noi am luat paza, 24 din 24 de ore ca el sa poata lua Capacitatea. Noi umblam prin baruri ca să atenționăm patronii de Bar, că el are treisprezece ani și că nu au voie să-i dea alcool."

Brigitte își dorește să facă face cu fiul ei, însă în anumite condiții. Ba mai mult îi face promisiuni baiatului.

"Mă rog ca Dumnezeu să-i dea înțelepciunea ca astfel încât să aleagă lângă el persoane care să-l influențeze pozitiv. Pentru că eu, daca el ajunge un om capabil, eu îi dau toate cheile de la toate afacerile mele."

Fostul soț al Brigittei, declarații șoc: "Ar fi bine ca ea să meargă la un doctor

Soția lui Florin Pastramă a vorbit, cu lacrimi în ochi despre sacrificiile pe care le-a facut de-a lungul vieții, pentru familia ei și inclusiv pentru copii ei.

"Mie nu-mi place sa fiu șantajată, eu dat totul, dacă nu mă șantajezi."

Urmăriți mai multe declarații, absolut surprinzătoatre ale lui Brisgitte Pastrama despre fiul ei Robert, accesând clipul video de mai sus difuzat la Xtra Night Show.

Ultimele știri