XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Căsătoria Andreei Bălan nu este recunoscută în România! „Ne pregătim de nuntă, îmi caut rochie de mireasă”

 
+2 click pentru
galerie

Invitată la Xtra Night Show, Andreea Bălan a vorbit despre ceremonia din America, dar și despre căsătoria și botezul din acest an. Evenimentul va avea loc într-un castel din București.

Andreea Bălan și George Burcea au avut o ceremonie de „căsătorie” pe o plajă din Los Angeles, oficiată de un pastor. Nu a avut nici un act după ceremonie şi nici nu a fost recunoscută vreodată această căsătorie. 

„Ne-am dus pe o plajă, am vorbit cu un pastor, ne-a citit ceva frumos, ce-a vrut el, și gata!(...) Acum, ne-am gândit că dacă tot facem botezul Clarei, să facem și nunta. Am stabilit și data: pe 15 septembrie”, a spus Andreea Bălan.

Dorința de a face nuntă este strâns legată de momentele dramatice prin care a trecut artista, la începutul acestui an.

„Eu am trecut, acum câteva luni, printr-o perioadă foarte tristă, cu ceea ce mi s-a întâmplat când am născut-o pe Clara. Unul din motivele pentru care am decis să facem nunta anul acesta a fost faptul că George nu ar fi avut dreptul să decidă dacă să fiu deconectată de la aparate, în caz că pățeam ceva”, a mărturisit artista.

Mai multe detalii despre nuntă și rochiile de mireasă alese de Andreea Bălan (vor fi trei!!), în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI