XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Cătălin Botezatu are un ritual de rugăciune! A dezvăluit ce îi cere lui Dumnezeu și a făcut o declarație ȘOCANTĂ despre tratamentul lui Borcea

 

Cătălin Botezatu a vorbit, în premieră, despre ritualurile sale de rugăciune, dar şi despre injecţiile minune pe care le face Cristian Borcea. El a avertizat că intervenţiile non chirurgicale la care a apelat fostul dinamovist pot fi letale.

„Încep cu rugăciunea standard cu tatăl nostru, după aceea încep să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru ziua de ieri, pentru sănătatea altora. Iar mie dă-mi răbdare, fă ca toată lumea să trăiască în pace, într-un mod discret şi modest - pentru tine, pentru mama mea, tatăl meu. Când aprind lumânări mă duc cu un snop. Durează mult la mine…Tot felul de cărticele din care mai citesc”, a povestit Botezatu.

El s-a referit și la tratamentul de întinerire pe care l-a făcut Cristian Borcea în detenție.  

„Înainte trebuie să-ţi faci un control medical foarte amănunţit. Dacă nu eşti perfect sănătos orice urmă de posibil cancer…îl poate amplifica instant. Ştiu persoane în România care au luat astea şi care nu au ascultat şi nu au ajuns să moară, dar au făcut tot felul de complicaţii. Nu l-aş recomanda nimănui, e foarte periculos..Şi de ce să întinereşti? (…) Să ne purtăm cu demnitate, cu mândrie şi asumat vârsta şi cu asta basta”, a declarat Cătălin Botezatu.

Mai multe detalii sunt disponibile în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE