Ce face Gina Pistol de la Asia Express de când e izolată acasă: „Spăl pisica interior și exterior...”

Gina Pistol de la Asia Express se află, ca majoritatea populaţiei, izolată la domiciliu. Vedeta a mărturisit la emisiunea Xtra Night Show ce face ca să treacă mai uşor timpul petrecut în casă!

Vedeta a mărturisit că se află în prezent acasă, preferând să stea cât mai izolată, de teama epidemiei de coronavirus ce a cuprins România.

„Ce să fac, nu mă plictisesc la izolare. Nu știu de ce se plâng oamenii că se plictisesc. Ascult muzică, citesc, dau cu aspiratorul de patru ori pe zi, spăl pisica interior și exterior”, a dezvăluit frumoasa Gina Pistol de la Asia Express.

Inevitabil, invitații din emisiunea Xtra Night Show și Gina Pistol au discutat și despre anumite detalii din Asia Express. Ce a ieșit la iveală? Află totul urmărind materialul video de mai sus din emisiunea Xtra Night Show!

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri