Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Ce face Gina Pistol de la Asia Express de când e izolată acasă: „Spăl pisica interior și exterior...”

Gina Pistol de la Asia Express se află, ca majoritatea populaţiei, izolată la domiciliu. Vedeta a mărturisit la emisiunea Xtra Night Show ce face ca să treacă mai uşor timpul petrecut în casă!

Vedeta a mărturisit că se află în prezent acasă, preferând să stea cât mai izolată, de teama epidemiei de coronavirus ce a cuprins România.

„Ce să fac, nu mă plictisesc la izolare. Nu știu de ce se plâng oamenii că se plictisesc. Ascult muzică, citesc, dau cu aspiratorul de patru ori pe zi, spăl pisica interior și exterior”, a dezvăluit frumoasa Gina Pistol de la Asia Express.

Inevitabil, invitații din emisiunea Xtra Night Show și Gina Pistol au discutat și despre anumite detalii din Asia Express. Ce a ieșit la iveală? Află totul urmărind materialul video de mai sus din emisiunea Xtra Night Show!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro