Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Raman cu tine

XtraNightShow

VEZI EDITII INTEGRALE

Ce legătură există între Dorian Popa, Selly și Abi Talent? Regele pătrățelelor a explicat cum stă treaba între cei trei artiști | Video

Dorian Popa a vorbit la Xtra Night Show despre legătură care există intre el, Selly și Abi Talent.

Dorian Popa a povestit în cadrul emisiunii care este relație lui cu Selly dar și cu Abi.

Artistul a mai vorbit despre criza de concerte prin care trec artisții și care l-a afectat si pe el în aceasta perioadă de restricții impusă în contextul pandemiei. Acum, artistul pregătește o piesă nouă.

Selly, pierdere de sute de de mii de euro! Ce sumă colosală a fost nevoit sa scoată din buzunare tânărul vlogger!

Se pare că între Dorian și Selly si Abi ar fi existat un conflict, despre care Dorian Popa a vorbit in emisiunea Xtra Night Show. El a lămurit cum stau lucrurile cu adevarat între cei trei artisți, care a fost motivul si în ce relații se afla acum cei trei, dar si ce colaborari pregătesc împreună.

"Eu pe Selly îl apreciez cel mai mult pentru maturitatea din gândirea lui. Important în viață este să iertam si să dăm oamenilor a doua șanșă,a spus Dorian Popa.

VIDEO | Selly și-a prezentat noua casă întregii lumi! Cum arată apartamentul de lux în care locuiește celebrul vlogger!

Urmăriți declatațiile lui Dorian Popa, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro