Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Virgil Musta, medicul care a vindecat cei mai mulţi pacienţi cu coronavirus: „Lumea trebuie să înţeleagă că nu există niciun tratament miraculos”

Doctorul Virgil Musta de la Spitalul din Timişoara a dezvăluit secretele pe care le-a folosit pentru a vindeca cei mai mulţi pacienţi de Covid-19!

Pentru cei care nu știu, spitalul „Victor Babeș” din Timișoara este spitalul din România cu cea mai mare rată a vindecării la pacienții cu coronavirus.

Potrivit medicului, o conjunctură favorabilă a fost dată și de faptul că pacienții cu coronavirus de la acest spital sunt persoane tinere, fără alte boli asociate.

Potrivit medicului Virgil Musta, bolnavii de covid-19 primesc mai multe tipuri de scheme de tratament, în funcție formele bolii.

Virgil Musta, medicul care a vindecat cei mai mulţi pacienţi cu coronavirus: „Lumea trebuie să înţeleagă că nu există niciun tratament miraculos”

Medicul Virgil Musta a vindecat numeroși români infectați cu coronavirus

„ Cel mai important lucru este ca lumea să înţeleagă că nu există niciun tratament miraculos, nici pentru prevenție și nici pentru tratarea bolii. Cel mai important este să previi, pentru că dacă nu faci acest lucru și ești ignorant în fața de început a bolii s-ar putea să te trezești cu o surpriză mare, așteptând tratamente miraculoase (...) În momentul în care ai făcut boala nu avem de unde să știm ce genetică are organismul și modul în care reacționează”

citește și: Când apare vaccinul împotriva coronavirusului! Răspunsul pe care toată omenirea îl așteaptă

Medicul Virgil Musta a subliniat încă o dată faptul că lupta împotriva coronavirusului este una foarte dificilă și este nevoie de implicare din partea oamenilor și a autorităților, pentru a preveni isteria națională ce duce la nerespectarea regulilor și la un rezultat catastrofal.

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Xtra Night Show ca să afli toate dezvăluirile făcute de celebrul medic Virgil Musta!