Live acumObservator 16
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Cine ar fi crezut?! Ce pensie are Ilie Năstase, de fapt! Talonul, arătat în direct: „Un general maior în rezervă ia doar...”

Cu ajutorului lui Dan Capatos, Ilie Năstase a dezvăluit la emisiunea Xtra Night Show care este pensia pe care o primește de la statul român!

Ce pensie are Ilie Năstase, de fapt!

Fostul tenismen a recurs la acest gest acest lucru după ce mulți cârcotași au susținut că sportivul ia foarte mulți bani, „prea mulți pentru cât merită”, de fapt!

AU GĂSIT-O! FETIȚA DISPĂRUTĂ E ÎN SIGURANȚĂ! Ce a făcut o noapte întreagă

Pentru cei care nu știu, Ilie Năstase fost unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor 1970, fiind numărul unu mondial de două ori, în 1972 și 1973.

Printre cele 58 de titluri la simplu, pe care Ilie Năstase le-a câștigat de-a lungul carierei sale, se numără și US Open în 1972, respectiv Roland Garros în 1973. La dublu a câștigat turneele de la Wimbledon în 1973, Roland Garros în 1970 și US Open în 1975.

A câștigat de patru ori Turneul Campionilor în anii 1971, 1972, 1973 și 1975. Pentru echipa de Cupa Davis a României a jucat timp de 18 ani un număr de 146 de meciuri de simplu și dublu, câștigând 109. Alături de Ion Țiriac a fost finalist al Cupei Davis de trei ori, în 1969, 1971 și 1972.

Printr-un decret prezidențial din 1 decembrie 2008, Ilie Năstase a fost înaintat în gradul de general-maior (cu 2 stele) în retragere în Ministerul Apărării.

Ilie Năstase a arătat talonul de pensie și a demonstrat tuturor că, deși este general-maior, veniturile sale lunare sunt de doar 1445 de lei!

Urmărește materialul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect, prezentat la emisiunea Xtra Night Show!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro