Live acumFilm: Păcală
Prime Time 20:30Adela

Ipoteză halucinantă despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Decesul ar fi fost în alt moment!

Răzvan Ciobanu a mers la mare, s-a distrat într-un club, a continuat şi a doua zi petrecerea, iar când a vrut să plece, nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu el.

Răzvan Ciobanu a mers la mare, s-a distrat într-un club, a continuat şi a doua zi petrecerea, iar când a vrut să plece, nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu el. A luat maşina prietenului său fără să o ceară, fără să anunţe, s-a plimbat prin Mamaia, apoi, după ce s-a rotit de câteva ori într-un sens giratoriu, a plecat spre Vadu.

"Răzvan ajunge în Constanţa, îm Mamaia, în noaptea de Înviere. Nu a dormit. A ajuns cu acest prieten Cercel. Au plecat din Bucureşti cu maşina. Cercel i-a dat mesaj să meargă la mare, că el a băut. El nu are cazare în staţiunea Mamaia şi nici la Cercel acasă nu doarme. I-a dat Cercel brăţară la Summerland. Au intrat la Sunwaves. Acolo a petrecut cu Cercel, iese, intră, agitat. Am înţeles că Cercel avea un grup de prieteni, Răzvan nu avea niciun prieten acolo. A petrecut cu siguranţă două nopţi acolo. Vine ziua de duminică. Iese şi merge să mănânce pe plajă, la restaurantul grecesc. S-a întâlnit cu doi tipi şi o doamnă. S-a întors la Sunwaves. A mai petrecut acolo până la ora 19:00, când acest Cercel cere şi nota de plată, aşteptând factura, a plătit prin bancă. Răzvan a plecat. I-a spus lui Cercel că se plimbă pe acolo. A zis că , cheia maşinii a rămas în permanenţă la Răzvan. Nu i-a cerut maşina, să plece la Bucureşti, a luat-o pur şi simplu. Ar mai fi fost cu cineva în maşină, acea persoană a coborât în maşină la Summerland. Nu există certitudinea că a plecat cu acea persoană, un bărbat. În rondul de la un club s-a învârtit de câteva ori, nu ştia unde să se ducă, la ora 11 noaptea. Nu avea direcţie. A dispărut. În loc să facă stânga, s-a dus dreapta. Se pare că el căuta o plajă de la Corbu cu muzică electronică. Nu ştiu de ce. E a doua noapte în care el nu doarme. Acolo s-a încurcat şi a nimerit spre Săcele. Mesajul că s-a rătăcit nu există. Avea telefonul tăiat. El începând cu ora 9 nu mai vorbeşte cu nimeni. Are apeluri, mesaje. Sunt multe apeluri, a tot discutat. A mers, o ia pe câmp, se tot duce şi intră în acei copaci. El nu a zburat nici pe trapă, i s-a deschis uşa şi a ieşit. A fost aruncat. Posibil ca şi maşina să fi venit peste el, sunt mai multe variante. Nu are alcool deloc în sânge. Sunt verificate, au fost găsite cinci substanţe. Plină Mamaia a fost de controale. Nu poţi opri fenomenul. Sigur accidentul este mult mai devreme. ", a spus Lizeta Haralambie la "Xtra Night Show".