Live acum
Prime Time 20:00iUmor (r)

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu, dezvăluirea care schimbă totul! „A venit la noi și ne-a zis că nu e de aici, că el de fapt...”

Ies la iveală noi detalii șocante despre moartea lui Răzvan Ciobanu! După ce a fost audiat de poliţişti în weekend, Sorin Oprea a venit cu informaţii noi despre decesul care a îndoliat lumea showbizului!

Ies la iveală noi detalii șocante despre moartea lui Răzvan Ciobanu! După ce a fost audiat de poliţişti în weekend, Sorin Oprea a venit cu informaţii noi despre decesul care a îndoliat lumea showbizului!

Invitați la "Xtra Night Show", Sorin Oprea și soția să, Andra, au povestit, pas cu pas, tot ce s-a întâmplat la festivalul unde a fost Răzvan Ciobanu, locul unde l-au văzut ultima oară în viață pe Răzvan Ciobanu.

Se pare că acesta a stat de vorbă cu Răzvan Ciobanu, întrebând cu cine a venit la festivalul de muzică, iar răspunsul a fost șocant! Designerul a răspuns că „el nu este de aici, că a fost chelner în străinătate”.

Ce înseamnă acest lucru și ce detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show”!

CUM A MURIT RĂZVAN CIOBANU

Organele de urmărire penală au dispus prin ordonanță efectuarea necropsiei asupra cadavrului victimei, iar din concluziile preliminare ale medicului legist au rezultat următoarele: moartea lui Răzvan Ciobanu a fost violentă și s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală.

Totodată, s-a stabilit că leziunile traumatice constatate la necropsia lui Răzvan Ciobanu s-au putut produce în circumstanțele unui accident rutier prin lovire cu și de corpuri dure și prin comprimare între corpuri dure și au legătură de cauzalitate directă cu mecanismul de producere a morții.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!