Căutare Live

Din culisele emisiunii "Titani la cuțite"! Lucruri mai puțin știute despre Chefi

Invitați la emisiune Extra Night Show, trei dintre renumiții Chefi ai țării au împărtășit o parte dintre amintirile lor, cu fanii emisiunii.

După ce a câștigat competiția Titani la cuțite, Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit la Xtra Night Show despre experiența lui la acest show.

Invitat, la emisiunea lui Dan Capatos, tot prin videocall a fost și Chef Nicolai, un reprezentant al Maramureșului. Despre Nicolai, Dan Capatos mărturisea că ar fi printre favoriții săi, în ce privește arta culinară, având doar cuvinte de laudă la adresa lui.

Chef Cãtãlin Scãrlãtescu, marele câştigãtor al ediţiei speciale Chefi la cuţite- Titani la cuţite. Emisiunea, lider detaşat de audienţã

Deși, acum este celebru, nu mulți știu că Chef Nicolai a plecat cu mulți ani de zile în Franța unde a pornit fâcând o muncă de jos. A fost parcagiu în parcarea unui restaurant, ca apoi câțiva ani mai târziu să ajungă să gătească pentru oameni de vază ai Franței, inclusiv pentru președinte.

Seara dezvăluirilor la Xtra Night Show a continuat, invitații dezvăluind lucruri mai puțin știute de fani.

După două ediții spectaculoase, în care cei trei juraţi Chefi la cuţite, Sorin Bontea, Cãtãlin Scãrlãtescu şi Florin Dumitrescu au luptat din greu, alãturi de nouã chefi celebri din România, marele învingător s-a dovedit a fi Chef Scărlătescu.

Dupã o luptã foarte strânsã, Chef Sorin Bontea a pierdut asearã primul șansa de-a câștiga statuia de la Titani la cuțite, așa că lupta finală s-a dat între Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu.

Raed Arafat, informații noi și răspunsuri la întrebările legate de pandemia de Covid-19

Chiftea de miel cu baba ghanoush și tabboulleh și frăgăruie din carne de miel și ananas (echipa lui Florin Dumitrescu), tacos din carne de miel cu chipsuri din cartofi dulci (echipa lui Sorin Bontea) și platou de miel din souvlaki, bruschetă cu jumări din burtă de miel, tortilla cu mușchi de miel și kebab de miel (echipa lui Cătălin Scărlătescu) sunt preparatele care au ajuns în faţa actorilor din serialul Sacrificiul de la Antena 1, pentru degustare. La final, chef Scãrlãtescu şi-a adjudecat trofeul şi a sãrbãtorit într-un mod autentic, s-a răzbunat pe adversarii săi, spărgându-le statuile într-un mod de-a dreptul spectaculos.

Secrete din bucătăria lui Chef Bontea! Ce gătește acasă și ce îi place cel mai mult să mânânce!

”Vă rog să-mi iertați ieșirile. Mi-am dorit foarte mult să câștig”, spunea Chef Scărlătescu.

Urmăriți mai multe detalii prezentatae la Xtra Night Show, accesând clipul video de mai sus.

Citește și
Gina Pistol, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”
Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite! Ce veste au dat Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite! Ce veste au dat Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din duelul de la „Chefi la cuțite”
Ce a pus Connect-R în farfurie, la Chefi la cuțite
Ce a pus Connect-R în farfurie, la Chefi la cuțite
paula chirila la razi cu roast
Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune eterna rezervă"
Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune eterna rezervă"
Mai multe articole
Raed Arafat, informații noi și răspunsuri la întrebările legate de pandemia de Covid-19... Loredana cântă,"Peste București!" Diva a povestit cum și-a petrecut timpul în perioada izolării: " Nu am ...
Ultimele știri