XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Chef Scărlătescu și-a scos femeia vieții în club: ”Are 22 de ani de viață și restul de experiență”

 

Bucureştenii care nu au mai găsit un bilet la Festivalul Never Sea, s-au putut distra la inaugurarea unui loc de vis!După ce în urmă cu cinci luni a ars din temelii, unul dintre cele mai de fiţe cluburi din Capitală şi-a reluat activitatea într-o nouă locaţie, la fel de scumpă şi la fel de pretenţioasă! De această dată, maşinile de pompieri şi poliţie erau prezente în parcarea clubului!

Printre invitații de marcă ai evenimentului s-a aflat și chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a fost însoțit de sora sa mai mică, pe care o consideră cea mai importantă femeie din viața sa

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

➡️ Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţ să urmăreşti online toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe