Căutare Live

Cină cu noduri în gât, la „Asia Express”! Adevăratul motiv al certurilor dintre Șerban Copoţ şi Ana Morodan

Cină cu noduri în gât! Șerban Copoţ a stat la hotel cu CRBL, Oase, Teleşpan şi Morodan, pentru că a câştigat amuleta, doar că lucrurile nu au mers deloc bine! Ce s-a întâmplat la „Asia Express”?

Cină cu noduri în gât! Șerban Copoţ a stat la hotel cu CRBL, Oase, Teleşpan şi Morodan, pentru că a câştigat amuleta, doar că lucrurile nu au mers deloc bine! Ce s-a întâmplat la „Asia Express”?

După o zi plină de provocări prin Sri Lanka, echipele care se bucură de imunitate se odihnesc la masă! Oase, CRBL, Ana Morodan și Teleșpan mănâncă și discută atunci când apare şi Şerban Copoţ!

Acesta nu pare deloc mulţumit de compania celor alături de care trebuie să mănânce, dar în special îl irită prezența Anei Morodan, cu care începe un dialog extrem de acid!

Ce s-a întâmplat mai exact și de ce a fost masa cu noduri în gât pentru concurenții de la „Asia Express” sezon 2? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show”!

Imagini nedifuzate până acum! Ce au făcut vedetele de la „Asia Express” în Sri Lanka... Mara Bănică, dezvăluiri despre problemele de sănătate: ”Mă dureau îngrozitor! Parcă îmi intra un cuțit la fiecare pas!”...
Ultimele știri
x