Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Coronavirus în România: De ce a scăpat situația de sub control la Suceava! Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi a dezvăluit cauzele

Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi a explicat la Xtra Nigh Show care au fost cauzele care au dus la situaţia gravă de la Suceava.

Într-o convorbire telefonică în direct, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Carmen Dorobăț a făcut dezvăluiri importante despre situația de la Iași, pe fondul epidemiei de coronavirus:

„Este o echipă cu multă credință și mult devotament (...) Probabil că au fost luați prin surprindere de un val de pacienți, care poate nici ei nu știau că sunt infectați cu acest virus, mulți veniți din afara străzii.

citește și: Virgil Musta, medicul care a vindecat cei mai mulţi pacienţi cu coronavirus: „Lumea trebuie să înţeleagă că nu există niciun tratament miraculos”

Colegii noștri, de la alte specialități, nu au fost la fel de pregătiți. Echipamentul de protecție este absolut necesar pentru cadrele medicale, pentru că nu se intră la pacient o dată pe zi, ci de oricâte ori este nevoie.

citește și: Ce simți prima oară dacă ai coronavirus! Români infectați cu COVID-19, mărturii exclusive

La Iași avem echipamente de protecție pentru o perioadă, trebuie să recunoaștem o realitate: distribuitorii au probleme pentru că toată Europa și toată lumea cere aceste ecihpamente”

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Xtra Night Show ca să afli mai multe detalii despre epidemia de coronavirus din România și despre situația de la Iași!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro