Live acumFilm: John Wick 2
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Cu lacrimi în ochi, mama lui Marcel Toader face mărturisiri cumplite despre Maria Constantin și fiul său! „Nu i-am spus nici o clipă”

Nu a obţinut dovezi certe că ar fi fost înşelat în urma testului ADN, dar Marcel Toader are pe cineva care îl susţine necondiţionat!

Nu a obţinut dovezi certe că ar fi fost înşelat în urma testului ADN, dar Marcel Toader are pe cineva care îl susţine necondiţionat!

Marcel Toader a venit în această seară la emisiunea „Xtra Night Show” cu femeia care îl sprijină de ani de zile şi pe umărul căreia plânge de câte ori suferă din dragoste: mama sa!

Prima data când a întâlnit-o pe Maria Constantin, femeia spune că a simţit ceva și că nu a avut o părere bună.

Doamna Rădiţa susţine despre soția lui Marcel Toader că a vrut doar să se afirme, că totul a fost cu un scop și că a fost o femeie făţarnică.

"Mintea mea și sufletul meu îmi spuneau că nu va merge relația, dar nu i-am spus nici o clipă lui Marcel, pentru că nu e bine să te bagi", a mai declarat aceasta.

10 și 11 noiembrie îți vor decide viața pe termen lung! Cum te influențează luna următoare, în funcție de zodie

În plus, femeia a mai adăugat că Marcel Toader a vrut să clădească o căsnicie durabilă, dar nu a avut cu cine.

Cu lacrimi în ochi, mama a făcut declarații incredibile, iar avocatul Daniel Ionașcu a ținut o pledoarie emoționantă despre importanța iertării.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli ce detalii șocante au mai ieșit la iveală despre Maria Constantin!