Căutare Live

Cum a răspuns Raluca Pascu la întrebarea: "M-ai prins vreodată cu cineva?". Reacția frumoasei brunete

Vestea că Raluca și Pepe divorțează a luat pe toată lumea prin surprindere.

De când a anunțat Pepe pe canalul său de Youtube că Raluca a decis să pună capăt relației dintre ei, speculațiile au început să apară, mai ales că Raluca Pascu a fost invitată într-o emisiune online a soțului, iar ea nu a dat deloc interviuri în presă până în acel moment.

Antena 1

De când a anunțat Pepe pe canalul său de Youtube că Raluca a decis să pună capăt relației dintre ei, speculațiile au început să apară, mai ales că Raluca Pascu a fost invitată într-o emisiunea online a soțului, iar ea nu a dat deloc interviuri în presă până în acel moment.

Marți seara, la Xtra Night Show, acest subiect a fost intens dezbătut.

Citește și: Este vestea momentului. Pepe divorțează după opt ani de căsnicie

Atunci când fanii au început să îi scrie Ralucăi întrebări legate de relația cu artistul, aceasta a fost extrem de sinceră și a răspuns acolo unde a considerat că este cazul să aducă explicații.

La întrebarea lui Pepe despre încrederea pe care bruneta o are în el, "M-ai prins vreodată cu cineva?", Raluca a decis să nu răspundă, ba mai mult decât atât, a făcut gest care a lăsat loc de intrepretări. A tăcut, dar a dat de înțeles că nu are încredere în soțul său și că de cele mai multe ori nici nu este bine să cauți motive de ceartă pentru că sigur le vei găsi. Bruneta a mai ținut să precizeze că aceasta nu este o gândire sănătoasă pentru o relație de cuplu.În ceea ce privește gelozia lui Pepe, Raluca a spus că ea este mereu acasă cu fetele sau la grădinița pe care o deține, deci artistul nu are niciun motiv să o bănuiască vreodată de ceva. Bruneta a spus că Pepe este totuși gelos, deși nu o să recunoască niciodată acest lucru. Singurul motiv de gelozie pe care îl vede Raluca este diferența de vârstă.

"Dacă l-aș vedea vreodată cu cineva, omul ar spune că este o fată cu care s-a întâlnit, că urmează să încheie un contract pentru un concert, vrăjeală. Indiferent pe ce parte aș merge, el nu o să recunoască. Nu o să recunoască."

Nunta lui Pepe cu Raluca, evenimentul anului 2014

Pepe și Raluca s-au căsătorit în anul 2014, iar evenimentul a fost unul fabulos. Petrecerea de nuntă a avut loc la un restaurant de fițe din București, iar la marele eveniment au cântat Andra și Adrian Minune.

Pepe, anunțul despre divorț

Cântărețul și Raluca Pastramă au împreună două fetițe și, dacă de-a lungul timpului părea că formează cuplul perfect, Pepe a spus că soția sa a decis să pună capăt căsniciei și că între ei nu mai exstă șanse de împăcare, deși el a făcut tot pentru a-și salva relația.

Pepe a anunțat că el și Raluca vor divorța la notar, iar fetițele vor crește la amândoi, chiar dacă el a părăsit casa în care au locuit împreună până acum.

Citește și: Ce mult au crescut fetele lui Pepe şi ale Ralucăi Pastramă! Maria şi Rosa Alexandra sunt tare cochete | Foto

Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu

Cei doi s-au despărțit după ce vedeta a început o relație cu Tudor Ionescu. În toamna anului 2006, Pepe și Oana Zăvoranu au devenit soț și soție, doar în fața ofițerului de stare civilă, iar cea mai mare supărare de atunci a fost faptul că Mărioara Zăvoranu nu a fost invitată și că a aflat din presă despre faptul că fiica sa s-a căsătorit.

Citește și: Ce spune Oana Zăvoranu despre divorțul lui Pepe și al Ralucăi Pastramă. Primele declarații ale divei

Află mai multe din materialul video de mai jos:


Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a ars vila de la Izvorani. Ce a spus în direct, la tv... S-a spus că l-a lăsat fără bani pe Marius Niculae. Oana Marica, detalii din culisele relației cu fotbalistul...
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x