XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Dan Capatos, dezvăluire de senzație în miez de noapte: „O iubeam nebunește. Eram căzut în cap când o vedeam pe fiica lui!”

 

Dan Capatos a dezvăluit un detaliu neștiut despre viața sa privată. Recunoscut pentru faptul că este foarte discret la acest capitol, vedeta emisiunii Xtra Night Show a recunoscut că a fost îndrăgostit lulea de fiica unui important personaj al vieții publice.

Dan Capatos face marele anunț. Prezentatorul recunoaște că a fost extrem de îndrăgostit de o colegă, în școală, dar, din păcate, fata nu îl băga prea mult în seamă.

Tânăra care-i căzuse cu tronc, era fiica șefului securității din județul Prahova: „Eram căzut în cap când o vedeam. O iubeam nebunește, chiar pe fiica șefului securității. Din fericire pentru mine, nu a aflat niciodată pentru că mă ignora”, a recunoscut Capatos.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI