Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Dan Capatos, dezvăluire de senzație în miez de noapte: „O iubeam nebunește. Eram căzut în cap când o vedeam pe fiica lui!”

Dan Capatos a dezvăluit un detaliu neștiut despre viața sa privată. Recunoscut pentru faptul că este foarte discret la acest capitol, vedeta emisiunii Xtra Night Show a recunoscut că a fost îndrăgostit lulea de fiica unui important personaj al vieții publice

Dan Capatos a dezvăluit un detaliu neștiut despre viața sa privată. Recunoscut pentru faptul că este foarte discret la acest capitol, vedeta emisiunii Xtra Night Show a recunoscut că a fost îndrăgostit lulea de fiica unui important personaj al vieții publice.

Dan Capatos face marele anunț. Prezentatorul recunoaște că a fost extrem de îndrăgostit de o colegă, în școală, dar, din păcate, fata nu îl băga prea mult în seamă.

Tânăra care-i căzuse cu tronc, era fiica șefului securității din județul Prahova: „Eram căzut în cap când o vedeam. O iubeam nebunește, chiar pe fiica șefului securității. Din fericire pentru mine, nu a aflat niciodată pentru că mă ignora”, a recunoscut Capatos.

Video