Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Schimbare în echipa „Xtra Night Show”! Dan Capatos: „M-a întinerit cu câțiva ani. Va rămâne prietenul nostru pe viață”

Noul sezon „Xtra Night Show” vine cu o modificare. Dorian Popa nu va mai face parte din echipa emisiunii, acesta urmând să apară într-un alt proiect la Antena 1. Dan Capatos i-a mulțumit artistului și a spus despre acesta chiar că „l-a întinerit cu câțiva ani”.

Noul sezon „Xtra Night Show” vine cu o modificare. Dorian Popa nu va mai face parte din echipa emisiunii, acesta urmând să apară într-un alt proiect la Antena 1. Dan Capatos i-a mulțumit artistului și a spus despre acesta chiar că „l-a întinerit cu câțiva ani”.

„Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut în sezonul trecut. Dorian mie personal mi-a adus bucuria tinereții, a vârstei de 30 de ani – acel chef de viață și optimism și umor debordant. Pentru mine, lucrul alături de Dorian m-a întinerit cu câțiva ani. Va rămâne în inima mea și prietenul nostru pe viață”, a spus Dan Capatos.

„Din păcate, programul pe care îl are, concerte, succesul de care se bucură îl împiedică să mai continue un proiect zi de zi. Însă, îl veți vedea cât de curând într-un proiect săptămânal aici, la Antena 1”, a adăugat prezentatorul.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Xtra Night Show”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro