Căutare Live

Dan Capatos, reacție nervoasă în direct la TV. Ce l-a scos din minți pe prezentatorul XNS

Dan Capatos a fost deranjat de un comentariu primit, pe rețelele de socializare, cu privire la Loredana Buțea, noua asistentă de la XNS.

Dan Capatos a fost deranjat de un comentariu primit, pe rețelele de socializare, cu privire la Loredana Buțea, noua asistentă de la XNS

”Învățați dansatoarea aia să danseze sau mai bine eliminați-o din show.”, a fost mesajul care l-a enervat pe moderatorul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

”Să vină aici să danseze”, a fost replica Loredanei, cea care ocupă locul pe care au stat, în trecut, nume celebre precum Daniela Crudu, Loredana Chivu și Bianca Drăgușanu.

După acest moment, Dan Capatos a explicat că Loredana este dansator profesionist și a făcut apel la bunul simț al telespectatorilor.

”Nu s-a înțeles bine. Loredana este vice campioană mondială de două ori. Adică al doilea în lume. Cine este atât de bun în domeniul lui încât își permite să vorbească despre unul care este primul sau al doilea în lume? E vice campion de două ori la Rimini în Italia și Moscova. Nu mai halesc prostia, jur. Asta e răutate.

Citește și: Cum arată fiul lui Dan Capatos. Andrei este campion la tenis și îl face mândru pe tatăl său

Bă, avem un stil de a distruge orice... a muncit un om să ajungă vice campion la un sport mondial, e al doilea în lume, ești nebun la cap?! Vii tu de acasă să zici: ”Dă-o, bă, afară. Nu știe să danseze”. E o diferență între a spune ”nu știe să danseze” și a zice ”nu îmi place cum dansează”. Boss, înțeleg, nu-ți place, dar nu-i lua din merit.”, a zis Dan Capatos.

Cine este Loredana Buțea, asistenta de la XNS

Conform Spynews, Loredana Buțea are 23 de ani și a venit la București pentru a studia la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport. Ea este adepta unui stil de viață sănătos, dovada fiind corpul său armonios.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și Daniela Gyorfi, campioane la operații estetice. Cine are mai multe

De asemenea, Loredana este dansatoare profesionistă, fiind vice campioană internațională la acest sport. Ea și-a câștigat locul în echipa emisiunii XNS după ce publicul a avut oportunitatea să aleagă între ea, Claudia și Carina.

Tânăra practică dansul profesionist de la vârsta de 7 ani, iar de-a lungul timpului asistenta lui Dan Capatos la XNS a câștigat mai multe competiții.

La vârsta de 14 ani, Loredana și partenerul ei de dans, Raul Faliboga, au câștigat titlul de vicecampioni internaționali a dans sportiv, la secţiunea standard a juniorilor II (14-15 ani).

Citește și: Acuzată că a făcut prea multe operații estetice, Daniela Gyorfi rupe tăcerea. Câte intervenții are, de fapt

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au în față o zi cu multe...
Ultimele știri
x