Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Împăcarea anului în showbiz! Selly și Dan Capatos, provocați să stea la aceeași masă! Ce i-a spus prezentatorul Xtra Night Show

Împăcarea anului în showbiz! Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show s-a împăcat cu Selly! Totul a fost filmat și publicat pe internet. Iar după ce conturile au fost reglate, Selly şi Dan Capatos au mai rămas la vorbă, de data aceasta ca prieteni şi au împărtăşit experienţe, dar şi-au dat şi sfaturi.

Împăcarea anului în showbiz! Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show s-a împăcat cu Selly! Totul a fost filmat și publicat pe internet. Iar după ce conturile au fost reglate, Selly şi Dan Capatos au mai rămas la vorbă, de data aceasta ca prieteni şi au împărtăşit experienţe, dar şi-au dat şi sfaturi.

„Am pierdut un challenge, un test de inteligență. Pedeapsa pentru mine a fost ca eu să mă împac cu toate persoanele cu care m-am certat pe Internet”, i-a explicat Selly lui Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show.

Omul de televiziune a primit cu brațele deschise invitația de a se întâlni cu vloggerul-ul.

„Eu mi-am dorit întâlnirea asta, încă din momentul în care lumea a crezut că avem ceva de împărţit. Eu nici măcar nu te-am pomenit în... A fost o reacţie generată de frustrare, pentru că în momentul ăla eram frustrat din cauza faptului că trebuia să îmi omor un produs la care lucarem mult timp, 10 ani, de oricine creează content. Indiferent în ce zonă. Zona convnţională sau zona neconvenţională. Convenţională însemnând presă scrisă, radio, tv. Neconvenţională însemnând tot ce înseamnă acum reţele de socializare”, a spus Dan Capatos.

„Am avut parte de un atac furibund din partea fanilor tăi, asta ar trebui să te bucure”, a adăugat prezentatorul Xtra Night Show.

Iar după ce conturile au fost reglate, Selly şi Dan Capatos au mai rămas la vorbă, de data aceasta ca prieteni şi au împărtăşit şi experienţe dar şi-au dat şi sfaturi.

Sursa: Antena Stars

Video