Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Daniela Crudu, ajutată de angajații unei benzinării! Momente de coșmar pentru vedetă: „Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”

Detalii de ultimă oră în cazul agresiunii Danielei Crudu! Bruneta a fugit desculţă aproape un kilometru pe strada îngheţată, după ce a fost bătută de iubitul croat!

Fosta asistentă tv şi iubitul ei croat au petrecut în club și se întorceau acasă atunci când între cei doi a izbucnit o ceartă, în maşină. Scandalul a degenerat, iar bărbatul a lovit-o de mai multe ori. Surse spun că ar fi fost chiar dacă cu capul de bord.

În stare de șoc, bruneta a reușit să scape din mașină și a fugit desculță 700 de metri, până ce a ajuns la o benzinărie. Acolo, Daniela Crudu a cerut ajutor și oamenii i-au dat un telefon, pentru a suna la 112. Telefonul acesteia a fost reținut de iubitul croat. Între timp, la bezinărie și-a făcut aparița și o prietenă a vedetei.

La secția de poliție se pare că Danielei i s-a făcut rău și a avut urgent nevoie de îngrijiri medicale.

Ce alte detalii terifiante au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea Xtra Night Show.

DANIELA CRUDU A FOST BĂTUTĂ DE IUBIT

Duminică, Daniela Crudu a sunat la 112, în jurul orei 5.30, spunând că a fost dată afară din casă și bătută de iubitul ei de origine croată.

Vedeta a fost dusă la Spitalul Universitar din Capitală și ulterior mutată la un alt spital pentru o intervenție chirurgicală la nas, deorece a suferit un traumatism cranio-facial.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!